Mělnické vinobraní 2024

Začátek: 20. 9. 2024 | 14.00
Konec: 22. 9. 2024 | 17.00
Mělník
Vstupné: 450 Kč

vstupenky

Mělnické vinobraní je jedním z nejstarších a největších vinařských festivalů v České republice! Jeho historie sahá až do roku 1911, kdy se uskutečnila první slavnost vína. Dnes je jednou z nejvýznamnějších společenských a kulturních událostí v regionu.

I v roce 2024 se můžete těšit na tři dny plné zábavy, dobrého jídla, vína a bohatého kulturního programu na čtyřech scénách. Chybět nebude ani velkolepý ohňostroj.

Letos vás ve velkolepém historickém průvodu přivítají postavy jako Přemysl Otakar II., Karel IV., Eliška Přemyslovna a Jan Jindřich Lucemburský.
Připravte se na úchvatnou podívanou, kterou navíc obohatí panovnice, přinášející neopakovatelný zážitek plný elegance a vznešenosti. Průvod sestává z vyzdobených povozů, rytířů, šermířů a dalších historických postav.

Pro návštěvníky bude připravena i řada doprovodných programů jako například prohlídky podzemí, zvýhodněný vstup na mělnický zámek, projížďky výletní lodí a další. V bezplatné zóně si pak budou moci vyzkoušet řadu atrakcí nejen pro děti.

Tisíce návštěvníků se zde setkají, aby si vychutnali skvělou atmosféru, přijďte si také užít Mělnické vinobraní spolu s námi!

Více informací k programu a organizaci naleznete na stránkách Mělnického vinobraní

Vstupné on-line na všechny 3 dny 300 Kč, na místě jeden den 350 Kč, na všechny 3 dny 450 Kč

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru