Burza práce

Začátek: 14. 5. 2024 | 10.00
Konec: 14. 5. 2024 | 16.00
taneční sál MKD
Vstupné: zdarma

vstupenky

BURZA PRÁCE v Mělníku

Pořádá Krajská hospodářská komora Střední Čechy ve spolupráci s Úřadem práce České republiky a Středočeským krajem.

Na akci nabídnou firmy z okresů Mělník, Kladno, Mladá Boleslav a Praha východ pracovní nabídky v oborech technických,  v sociálních službách,  v chemickém průmyslu, logistice, autodopravě, administrativě, obchodě, zemědělství a v dalších oborech.

Uplatnění v mnoha oborech mohou najít zájemci o práci s výučním listem, středoškolským vzděláním a také vysokoškoláci. Akce je také příležitostí pro budoucí absolventy škol domluvit si dobré pracovní umístění, popřípadě získat praxi v zajímavé firmě. Příležitost najít práci mají také handicapované osoby a maminky vracející se do zaměstnání po rodičovské dovolené.

Poradenství pro nezaměstnané zajišťuje Úřad práce Mělník, přičemž je možné získat také informace o nabídce rekvalifikací a možnostech zapojení v podpůrných projektech ÚP.

Vítáni jsou nejen všichni zájemci o práci z řad nezaměstnaných, absolventi středních a vysokých škol, ale i všichni ti, kteří se chtějí dozvědět o nabídkách firem a nabízených pracovních místech, která jsou v současné době aktuální na trhu práce ve Středočeském kraji. Akce je příležitostí, jak si domluvit vhodné pracovní místo. Výhodou je možnost osobního setkání s personalistou firmy a tím přímo předběžný personální pohovor.

Zájemci z řad zaměstnavatelů, kteří by chtěli na akci prezentovat svou nabídku, jsou vítáni.
Kontakt pro přihlášení: Simona Tvrdíková, oblastní kancelář KHK SČ, tel. 702 238 238, e-mail tvrdikova@khkstrednicechy.cz

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru