Princezna Myší kožíšek

Začátek: 28. 1. 2024 | 15.00
Konec: 28. 1. 2024 | 16.00
divadelní sál MKD
Vstupné: 120 Kč

vstupenky

Princezna Lada je jediná princezna na světe, která má na čele zlatou hvězdu. Proto po ní zatouží sice bohatý, ale zlý a protivný král Kazisvět. Nešťastné Ladě nezbyde, než se před ním skrýt v převleku z myších kůží a s pomocí dobrých přátel krále přelstít.

Pohádka je plná vtipných okamžiků, veselých písniček a tanců.

Pohádka Divadelního spolku PRÁVĚ ZAČÍNÁME Horní Počernice

Soutěže přehlídky Divadlo dětem 2024

Děti kreslí divadlo

Výtvarné soutěže se mohou zúčastnit všechny děti, které v průběhu celé divadelní přehlídky (nejpozději před zahájením poslední pohádky 4. února 2024) přinesou na recepci MKD nakreslený obrázek inspirovaný některou z pohádek. Díla malých výtvarníků budou během divadelní přehlídky vystavena v prostorách MKD. Porotou vybraní autoři získají drobné ceny. Nezapomeňte obrázky podepsat a připsat kontakt na rodiče (telefon/e-mail).
Vyhlášení vítězů proběhne 11. 2. 2024 na dětském karnevalu.

Soutěž o návštěvníka přehlídky

Sbírejte razítka za účast na pohádkách a zúčastněte se losování o drobné ceny. Pro zařazení do osudí stačí 2 razítka na soutěžní kartičce.
Losování vítězů soutěže o návštěvníka přehlídky proběhne po skončení posledního divadelního představení 4. 2. 2024 na pódiu.

Nejhezčí masky karnevalu
Odborná porota vybere v průběhu karnevalu 11. 2. 2024 vítěze s nejhezčí a nejzajímavější maskou. Vítězové budou odměněni drobným dárkem.

 

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru