Mělnické vinobraní 2023

Začátek: 15. 9. 2023 | 14.00
Konec: 17. 9. 2023 | 17.00
Mělník
Vstupné: 450 Kč

vstupenky

Mělnické vinobraní je jedním z nejstarších a největších vinařských festivalů v České republice! Jeho historie sahá až do roku 1911, kdy se uskutečnila první slavnost vína. Dnes je jednou z nejvýznamnějších společenských a kulturních událostí v regionu.

I v roce 2023 se můžete těšit na tři dny plné zábavy, dobrého jídla, vína a bohatého kulturního programu na čtyřech scénách. Chybět nebude ani velkolepý ohňostroj.

Letos si zvláštní pozornost zaslouží historický průvod, který symbolizuje příjezd Karla IV. na Mělník a připomíná historii panovníka, který se zasadil o položení základů vinařství nejen v našem městě. Průvod sestává z vyzdobených povozů, rytířů, šermířů a dalších historických postav.

Pro návštěvníky bude připravena i řada doprovodných programů jako například prohlídky podzemí, zvýhodněný vstup na mělnický zámek, projížďky výletní lodí a další. V bezplatné zóně si pak budou moci vyzkoušet řadu atrakcí nejen pro děti.

Tisíce návštěvníků se zde setkají, aby si vychutnali skvělou atmosféru. Nechte si proto třetí zářijový víkend 15.–17. 9. 2023 volný a  přijďte si užít Mělnické vinobraní spolu s námi!

Organizační tým Mělnického vinobraní

Více informací k programu a organizaci naleznete na stránkách Mělnického vinobraní

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru