Famílie

Začátek: 25. 4. 2022 | 19.00
Konec: 25. 4. 2022 | 21.10
divadelní sál MKD
Vstupné: 390 Kč

vstupenky

Když se Nickovi rodiče odstěhují na druhý konec Spojených států, zůstává svobodný mladík pod bedlivým dohledem svých babiček a dědečků z matčiny i otcovy strany. Každou neděli je k nim pozván na oběd. A protože jsou jeho prarodiče italského původu, vyznačují se tyto rodinné sešlosti, kromě skvělého jídla i velmi vřelou živou, pro Nicka někdy až příliš živou, atmosférou. Na jedné z návštěv Nick chystá oznámit fantastickou novinku: dostal pracovní nabídku, po které tolik toužil. Nickovo povýšení má ale jednu podmínku, která u rodinného oběda vyvolá velké pozdvižení a spustí lavinu dalších událostí.

Ve skvělé komedii DiPietro přibližuje divákům vztah dvou odlišných generací a s laskavým humorem projevuje pochopení pro obě strany. Jednotliví členové rodiny a bláznivá atmosféra rodinných setkání jsou natolik autentické, že se bude nejeden divák cítit jako doma a možná k němu i zavane vůně italské kuchyně!

Účinkuje Divadlo Na Fidlovačce

Autor: Joe DiPietro
Překlad: Adam Novák
Režie: Juraj Herz

Hrají: Lukáš Rous, Carmen Mayerová, Miloš Vávra, Ludmila Molínová, Zdeněk Maryška, Aneta Krejčíková/Vanda Chaloupková

Více o souboru

Vstupné v rámci předplatného „4 z 5“ je 340 Kč
Bonus:
Předplatitelům 2–6/2021 nabízíme jako bonus 50% slevu z ceny vstupenky na koncert Originálního pražského synkopického orchestru v MKD dne 20. 4. 2022. Sleva bude poskytnuta na základě předložené legitimace.

 

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           region-cesky_rozhlas

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice          

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru