Dveře do pohádky: Zvířátka a loupežníci

Začátek: 18. 4. 2021 | 11.00
Konec: 18. 4. 2021 | 11.50
Youtube kanál
Vstupné: zdarma

vstupenky

Pohádku sledujte ZDE

Mělnické kulturní centrum otvírá Dveře do pohádky.

Ve dvou vybraných nedělních dopoledních zveme nejmenší diváky do divadla. Vždy od 11 hod budeme přenášet pohádku přímo do pohodlí vašich domovů. Stačí sledovat náš Youtube kanál. K pohádkám bude připravena také doprovodná soutěž s pěknými cenami.

Neštěstí nechodí jenom po horách a po lidech, ale i po zvířátkách. A ochraptělý kohout odchází ze statku. Záchranná výprava jde v jeho stopách až do hlubokého lesa, kde narazí na obávaného loupežníka Šlohňajse...

Klasický pohádkový příběh s loutkami Jiřího Růžičky.

Účinkuje divadlo Kubko

Soutěžní kvíz

Dávali jste pozor u pohádky? Odpovězte na soutěžní otázky uvedené níže na této stránce a vyhrajte pěkné ceny. Své odpovědi vhazujte do 25. 4. 2021 do poštovní schránky u Masarykova kulturního domu nebo odešlete e-mailem na info@mekuc.cz s předmětem Dveře do pohádky. Odpovědi na otázky pište ve tvaru např. 1. a, 2. a atd. V obou případech nezapomeňte uvést Název pohádky, jméno a věk dítěte a kontakt na zákonného zástupce.

1. Kohout ztratí?
a) čich
b) hlas
c) mysl pro humor

2. Zvířátka si spletou Tomáše?
a) s princem
b) s Ježibabou
c) se stádem nosorožců

3. Loupežník Šlohňajs ukradl svojí mamince?
a) mládí
b) hrnec sádla
c) obě uši z hrnce

4. U nás na statku je?
a) všechno v pořádku
b) velký nepořádek
c) slintavka a kulhavka

5. Kubko má pod kloboukem?
a) asi vlasy
b) pleš
c) veš

6. Zvířátka z pohádky se rozutekla po MKD
Bonusová úloha, kterou vyřešíte, když obejdete budovu MKD a budete se pozorně dívat. Napište nám, kde jste tři zvířátka objevili, a jaká to byla.

Výtvarná soutěž

Co se vám z pohádky nejvíce líbilo? Nakreslete nám to a nejpozději do 25. 4. 2021 obrázek vhoďte do schránky v MKD. Obrázky vyvěsíme na výstavku ve vstupních dveřích MKD a nejlepší vyhodnotíme.
Výstava potrvá do konce dubna.

Podrobná pravidla soutěží

Pořadatelem soutěže je Mělnické kulturní centrum, o. p. s.

Pravidla výtvarné soutěže:

Účastník soutěže (jeho rodič/zákonný zástupce) přihlásí svojí soutěžní ilustraci/odpovědi na soutěžní kvíz do soutěže vhozením do poštovní schránky u Masarykova kulturního domu nebo na e-mail info@mekuc.cz s předmětem Dveře do pohádky. Účastník uvede své jméno a věk a v případě odevzdání do poštovní schránky také e-mailový kontakt. Odesláním obrázku souhlasí rodič nebo zákonný zástupce s jeho zveřejněním za účelem propagace této soutěže a činnosti pořadatele. Osobní údaje účastníků nebudou poskytnuty třetím stranám.

Vyhodnocování soutěže a výhra:

Pravidla soutěže umožňují vložit soutěžní ilustraci či odpovědi ke každé pohádce zvlášť. Soutěžící mohou své odpovědi a ilustrace přihlásit do 25. 4. 2021. Do slosování o drobné ceny bude zařazen každý soutěžící, který buď vyplnil správné odpovědi v soutěžním kvízu, a to včetně bonusové otázky, nebo který zaslal ilustraci.

Výtvarná soutěž i kvíz budou porotou určenou pořadatelem vyhodnoceny 30. 4. 2021.
V kategorii kvízu pořadatel vylosuje 3 výherce, v kategorii výtvarné také 3 výherce. Vítězové budou o své výhře informováni prostřednictvím poskytnutého kontaktu. Při neuvedení kontaktu výherce ztrácí právo na výhru a výhercem se stane soutěžící, který se umístil jako další v pořadí.

Zpracování osobních údajů:

Účastí v soutěži uděluje soutěžící pořadateli souhlas se zpracováním osobních údajů.

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           region-cesky_rozhlas

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice          

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru