Štefan Margita: INTIMITY

Začátek: 22. 11. 2021 | 19.00
Konec: 22. 11. 2021 | 21.00
divadelní sál MKD
Vstupné: 490 Kč

vstupenky

Vážení návštěvníci,
vezměte, prosím, na vědomí změnu vládních opatření na ochranu před koronavirem.
Od pondělí 22. 11. 2021 je vstup na kulturní pořady možný pouze s platným očkovacím certifikátem nebo potvrzením o prodělání nemoci covid-19. Výjimku mají lidé od 12 do 18 let nebo ti, kteří se ze zdravotních důvodů očkovat nemohou, což je nutné na místě doložit. Pro plynulý průběh kontroly a usazování diváků v sále vás prosíme o včasný příchod před začátkem představení. V prostorách kulturního domu je potřeba mít dýchací cesty zakryty respirátorem třídy FFP2 či nanorouškou.
Děkujeme za pochopení.

Diváci, kteří nesplňují nová vládní protiepidemická opatření platná od 22. 11. 2021 a neprokáží se potvrzením o ukončeném očkování proti nemoci covid-19 nebo dokladem o prodělaném laboratorně potvrzeném onemocnění covid-19, mohou své nevyužité vstupenky proměnit za voucher v téže výši, s platností do 30. 6. 2022. O tuto možnost mohou zažádat osobně v pokladně Masarykova kulturního domu ve všední dny od 13 do 18 hod, nebo v případě e-vstupenek e-mailem na adresu nejdrova@mekuc.cz – přílohou musí být vystavené e-vstupenky. Poukaz není vystaven na konkrétní jméno a tedy jej mohou diváci využít jako dárek.
Toto opatření se týká pouze vstupenek na pořady konané do 15. 12. 2021. O dalším postupu Vás budeme informovat podle aktuálních vládních nařízení.
Pro bližší informace kontaktujte pokladnu na tel.: 315 622 612.

 

 

Štefan Margita, operní pěvec, tenor se z operního světa poprvé vydá do světa šansonu! Pro svoje fanoušky si tentokrát připravil více než hodinový koncert plný zcela nových písní, které pro něj napsal zpěvák a skladatel Michal Kindl. ,, S Michalem jsme už společně vystupovali minulý rok na mém turné. Spolupráce se nám osvědčila, a tak jsem Michala požádal, zda by pro mě napsal další písně. Nakonec je z toho celý intimní večer, který bychom rádi strávili společně s vámi! „

Účinkují: Michal Kindl, Iris Moris

Více o interpretovi

 

 

 

 

 

 

 

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru