Jsme opravdu všichni ve Vesmíru úplně sami? - zrušeno

Začátek: 23. 4. 2020 | 18.00
Konec: 23. 4. 2020 | 20.00
taneční sál MKD
Vstupné: 250 Kč

vstupenky

Jsme opravdu trosečníky v nekonečném pustém a mrtvém Vesmíru? Navíc jsme se tu nejspíše ocitli nějakým vesmírným nedopatřením, odsouzeni k věčnému boji o přežití jedince i jeho druhu? 
Není nakonec každé jednotlivé ego takovým osamělým trosečníkem uprostřed nesmyslného chaosu? Možná ale existuje i jiný stav bytí - společný. V jednotě, harmonii, lásce, klidu a Tichosti...

Pjér la Šé’z provozuje soukromou psychoterapeutickou praxi, ve které doprovází své klienty na jejich cestě při hledání a realizaci osobní svobody. Dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem v divadle Vizita a v představeních Čtyři dohody a Pátá dohoda. S Ivetou Duškovou a Petrou Bílkovou účinkuje v představení Škola Malého stromu. V hudební oblasti působí ve znovu obnovené bigbítové kapele Rakousko-Uhersko.

Vydal zatím čtyři publikace – psychologickou studii Indián – zpráva o archetypu, hlubinný román o hledání sebe sama Den svatého Ignora, novelu ve stylu realistického vizionářství Cesta a hlubinnou studii Psychologie souhlasu.
Zajímají jej především otázky možností lidského bytí v tomto světě.

 

 

 

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru