Malý princ

Začátek: 9. 4. 2019 | 8.30
Konec: 9. 4. 2019 | 9.30
divadelní sál MKD
Vstupné: 60 Kč

vstupenky

Muzikál Malý princ z autorské dílny Michaely Novozámské je inspirován literárním dílem francouzského spisovatele Antoina de Saint-Exupéryho.

V našem hudebně divadelním zpracování naleznete všechny důležité obrazy tohoto nejznámějšího pohádkového příběhu. Obsahujícího mnoho metafor, přirovnání životních pravd ale i nadhledu, radosti a důvtipu.

Autorský scénář pomůže dětským divákům srozumitelnou formou přiblížit celý příběh pilota, který se po havárii svého letadla ocitl v Saharské poušti. Zde se setkává s pohádkovou bytostí se zvonivým smíchem, která přichází z jiné planety a postupně se stává pilotovým blízkým přítelem. Společně se díky nelehké osudové situaci naučí mnoha pravdám o životě na zemi i v jiných světech. Vydejme se s nimi na cestu jedinečných setkání a si připomeňme si opravdovost přátelství, lásku, která překonává planety, zázrak upřímné radosti a také nezvratné loučení, jak je lze vidět jen dětskýma očima. "Možná se nám podaří uvidět namísto obyčejného klobouku velikého slona v hroznýšovi. Přestaneme na chvilku počítat a tvořit složité plány, vyměníme strach a logiku za naději a třeba i zaslechneme pod noční oblohou smějící se hvězdy…."

V hereckých a pěveckých rolích účinkuje: Ester Novozámská a David Benda

Více o souboru

 

 

 

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru