Mělník pro občany, občané pro Mělník

Začátek: 6. 6. 2017 | 18.00
Konec: 6. 6. 2017 | 20.00
hudební sál MKD
Vstupné: zdarma

vstupenky

Jak se žije na Mělníku? Jací jsme my - Mělničané? Zajímáme se o dění v našem městě a umíme se do něj zapojit? Máme zájem přispět vlastními činy k rozvoji našeho města či místní komunity? A víme, jak na to? Komunikují úředníci či zastupitelé města s občany a zajímají se o jejich názory na věci veřejné?

Zveme Vás na neformální setkání občanů, nejen k diskusi nad těmito otázkami, ale k i reflexi občanského a komunitního života či činnosti spolků a občanských iniciativ na Mělníku. Budeme moc rádi, pokud si i Vy přijdete vyslechnout názory ostatních a podělíte se třeba i o své vlastní zkušenosti či nápady. Kromě samotné diskuse Vás čekají inspirativní informace z oblasti aktivního občanství a komunitního rozvoje v ČR a Evropě. Pozváni jsou také zástupci Města Mělníka.

Setkání organizuje Tmelník z.s. jako součást projektu financovaného programem EU Evropa pro občany "People's Corner". Ten podporuje rozvoj aktivního občanství v našem městě a má tak pomoci Mělničanům udělat něco prospěšného pro své město, a tím i pro sebe.

Občerstvení zajištěno.


Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru