LAM Trio

Začátek: 6. 1. 2016 | 19.30
Konec: 6. 1. 2016 | 21.00
hudební sál MKD
Vstupné: 100 Kč

vstupenky

Jazzové akustické trio hrající vlastní originální úpravy jazzových standardů a evergreenů 20., 30. a 40. let.

Ladislav Kokesch - housle, kornet

Aleš Nitra - kytara

Milan Holub - housle

"Přijďte se přesvědčit, že jazz není namyšlená nuda. Prostě pohoda jazz." - LAM Trio

Ladislav Kokesch

Pochází z muzikantské rodiny a k hudbě byl veden otcem - houslistou. Věnuje se hře na housle a kornet, případně si rád sedne i ke klavíru. Studoval obor housle na ZUŠ ve Frenštátě pod Radhoštěm, odkud také pochází. Dále studoval po dobu jednoho roku Konzervatoř Leoše Janáčka v Ostravě na trumpetu. Věnuje se mnoha hudebním žánrům - od lidové hudby přes jazz, až k soudobé populární hudbě - s početnými uskupeními, jejichž počet neustále roste. Jeho největší láskou je ovšem jazz 1917 - 1931, který se i jako samouk snaží sám reprodukovat v zákonitostech dobové interpretace. K tomuto samostudiu patří i neustále se rozšiřující seznam autentických nahrávek a dobových materiálů, kterých je velkým sběratelem.

Aleš Nitra

Hudební hledač samouk, který jako kytarista prošel různými amatérskými seskupeními různých hudebních žánrů – od rockové hudby v raném mládí, přes folk, blues, funky atd. Hrával v jazzově a funky laděném Občas Quartetu a několik let spolupracoval v duu a různých uskupeních s frýdecko-místeckým jazzovým kontrabasistou Zdeňkem Holkou. Je dlouholetým členem tria almára, které se věnuje vlastní tvorbě s meditačními a etno prvky. V současné době funguje jako kytarista a aranžér v doprovodné skupině palkovické zpěvačky a autorky písní Kateřiny Koulákové, KACZi, a ve fúzové formaci (jazz, blues, funky, bossa nova, worldmusic, reggae) JAZZDA.

Milan Holub

Hudebník, který vyrostl zejména na folklórní scéně Frenštátu a blízkého okolí. K hudbě byl veden svými rodiči a mnoho zkušeností nasbíral i v rodinné hudební skupině Albatros. Ke hře na housle, které se učil na ZUŠ ve Frenštátě později připojil bicí nástroje a jako samouk posléze i baskytaru a následně kontrabas, kterému se poslední dobou věnuje nejvíce. Je zakladatelem a aktivním členem Cimbálového Orchestru Milana Holuba a působí v mnoha uskupeních různých žánrů.

Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru