Divoký Madagaskar

Začátek: 12. 10. 2015 | 10.00
Konec: 12. 10. 2015 | 11.00
divadelní sál MKD
Vstupné: 50 Kč

vstupenky

Mimořádně úspěšná a veselá fotograficko-filmová projekce Kateřiny a Miloše Motani o velmi náročné cestě plné nesčetných nástrah, jedinečné přírodě, roztomilých lemurech a obyčejných lidech s úsměvem na tváři. O ostrově, který nenechá člověka ani na chvíli vydechnout.

O AUTORECH

Kateřina a Miloš MOTANI

• Cestovatelé, fotografové, filmaři a reportéři.

• Autoři a zakladatelé projektu KOUZELNÁ PLANETA pro školky, školy a širokou veřejnost.

• Od roku 2004 pořádají se svým cestovatelsko-geografickým promítáním rozsáhlé turné pro širokou veřejnost.

• V roce 2011 rozjeli velmi úspěšný projekt pro školy.

• Projekt KOUZELNÁ PLANETA běží v současné době ve více než 90 městech po celé ČR.

• Na základě velkého úspěchu také u nejmenších školáků připravili autoři speciální 45 minutovou projekci také pro MATEŘSKÉ ŠKOLKY.

Kateřina a Miloš MOTANI zavedou žáky a studenty v průběhu šedesáti minutového promítání do těch nejzajímavějších zemí a na nejúžasnější místa naší planety. Podělí se také o své nespočetné zkušenosti a nejrůznější úsměvné, romantické, napínavé i dobrodružné cestovatelské zážitky.

Spoustu legrace zažijeme v OPIČÍM MĚSTĚ, uvidíme opičí divadlo, i divoké plavající opice. Celé dny strávíme mezi slony. Budeme je krmit, ošetřovat, jezdit na nich a nakonec si dáme i SLONÍ KOUPEL. Vyrobíme si papír ze sloního trusu, na který pak sloni něco pěkného namalují.

Jinde si pohladíme TYGRY - od malých tygříků až po velké obávané kočky. S napětím budeme pozorovat krokodýlí šou. S ještě větší hrůzou pak sledujeme hadího muže, jak hbitě zachází s královskou kobrou, největším jedovatým hadem na světě - kdy nebezpečné představení vyvrcholí POLIBKEM SMRTI.

Dynamické audiovizuální pásmo sestavené z úchvatných fotografií a videosekvencí je doprovázené živým zasvěceným komentářem cestovatelů samotných, podmanivou i rytmickou hudbou, autentickými zvukovými i hudebními záznamy. Jejich fotografie překvapí diváka nejen svojí vysokou technickou kvalitou, ale také neopakovatelnou atmosférou, grafikou či umně zachycenými okamžiky. Vložené videosekvence dodávají pásmu ten potřebný náboj. Pásma jsou velmi živě zpracovaná. Jejich styl filmování je tak autentický a jedinečný, že si diváci připadají, jako by byli sami na cestě.

V rámci soutěže pak přednášející vyzkouší velmi hravou formou pozornost a znalosti dětí.

"Více informací o projektu":http://www.motani-photography.com/photo/diashow/kouzelnaplanetaproskolyprogramdivokymadagaskar.html


Partneři

Podporovatelé a partneři Mekuc:

mesto-melnik           

 

Partneři programu Mekuc v létě nespí:

 

Mediální partneři Mekuc:

melnicka-radnice         region-cesky_rozhlas  

Spolupráce:

        Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR   

Zpět nahoru